66 Books In One Year

Last year I came up with an idea that I would register and rate all the books I would read during one year. I blogged about every book (a Swedish blog) and added some notes to each and rated them. Now it’s finished! I’ve finally completed a long term project ;).

I’ve read 66 books since last year and I’ve even have several periods when I didn’t feel like reading at all. So I thought I should share a list with you guys, a list with books that’s gotten 4 and 5 out of 5. I’ve linked them to Amazon so you can read more about them. If you want to read the titles in Swedish, take a look at this post!

I’v added a * to the books you really really should read!

66 books in one year

1 September 2009 – 1 September 2010

Rating 5: 12 books (in no particular order):

Rating 4: 19 books (in no particular order):

I’m not sure if I should continue with this for another year. Maybe.

Go a head and give me suggestions of books I should read!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

 1. Sam says:

  Thats crazy! Congrats for reading so many books!!

 2. Sv: Ja det har du ju rätt i! ^^ Jag som till och med har använt min Helly Hansen-tröja de senaste dagarna när det har varit lite kallt ute :) Men jag tänkte inte på att den var lik jackan jag bloggade om :P

 3. Men gud, hur har du hunnit läsa så många böcker? :O Jag läser bara typ 10-15 böcker per år men tycker ändå att det är rätt mycket, iaf jämfört med de flesta jag känner :P

 4. Katya says:

  Thanks for sharing the book titles. I’m a bookworm myself and I always like to read at least one book from different countries every year(curious about world lit)so thank you very much

 5. Krystal says:

  That’s such an awesome project! Well done for completing it. Can’t believe you read 66 books in the last year, that’s totally amazing.

  Thanks for sharing the list :)

 6. Angelica says:

  Kul att se att fler håller koll på vad de läser! :) Jag har skrivit upp varenda bok jag läst sedan 2003 men började inte recensera allt förrän i år. Här är min boksida: http://www.whirlwind.nu/angelicasbokhylla

  Jag känner mig verkligen helt kass i jämförelse med dig då jag bara läst 9 böcker sedan Januari.

  Jag har för övrigt tänkt köpa The Book Thief och nu efter din 5-poängsrating är jag ännu mer säker på att jag borde göra det. :)

 7. Nan says:

  Jeg har gerne ville læse de par bøger jeg har liggende af Johan Theorin i et stykke tid nu – måske jeg skulle se at komme igang med dem ;) Imponerende liste Malin! :D

 8. Maria says:

  Bokstatistik är kul. :)

Leave A Reply