A pretty good deal!

La Roche-Posay Medstop

Sprang in på Medstop för att införskaffa nässpray och stötte på deras hylla med 50% rabatt. Och då hittade jag dessa godbitar som jag kikat på tidigare men inte köpt på grund av att priset varit för högt för min plånbok (ge mig mer jobb tack!), men nu var det ju 50% och det kan man ju bara inte motstå! Det blev en necessär med La Roche-Posay Hydreane Riche (2 fuktkrämer och 1 källvattenspray) och Cliniderm Gentle Comfort Facial Cleansing. Totalt gick det på 144kr istället för 288kr, suveränt!

Dessutom har jag startat mitt test av La Roche-Posay Rosaliac Ar Intense ikväll och fotograferat utgångsläget så det ska bli intressant att se om det hänter något! ;)

English: Found a La Roche-Posay Hydreane Riche kit and Cliniderm Gentle Comfort Facial Cleansing in the pharmacy with 50% off!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. kitty says:

    50% off ! that is so awesome, I don’t think I ever tried those products, but the name sounds familiar.. O.o I have probably seen it on expensive shelves :\ is it actually good as it looks?

    btw. could you changemy link from missvanity.net to skyquake.org thanks :)

  2. Angelica says:

    Nice rabatt. :) Är alltid kul att hitta saker man inte unnat sig för att de är för dyra på rea.

Leave A Reply