Beautiful Copenhagen

I lördags var jag och mamma i Köpenhamn och strosade runt lite. Denna gång höll vi oss till Ströget och någon paralellgata. Annars kan jag verkligen rekommendera att söka sig bortom Ströget, Köpenhamn har så mycket mer att erbjuda! Älskar den staden!

Dock lade jag märke till att det poppat upp fler “dansebarer” (det är precis var du tror att det är), vet inte om de faktiskt är nya eller om jag bara ignorerat dem tidigare. Hur som helst är det tråkigt att se.

köpenhamn nyhavn - copenhagen nyhavn

Jag och mamma var i alla fall inne i butikerna Søstrene Grene, & Other Stories och TGR. Søstrene Grene är ett måste att besöka om man gillar heminredning och annat kul! & Other Stories är ju H&Ms nya satsning och det var riktigt flott, dock är det inte så dyrt att gemene man inte skulle ha råd att shoppa något där. Dessvärre var skönhetsprodukterna utspridda i butiken så man fick ingen bra överblick, så det blev inget köp för mig.

Även TGR i Köpenhamnär värt ett besök, butiken sträcker sig över 3 våningar och man kan verkligen hitta allt där. Stor skillnad gentemot de små TGR-butiker jag besökt i Malmö och Lund!

köpenhamn nyhavn - copenhagen nyhavn

Vi avslutade dagen med en riktigt god middag på Skipperkroen i Nyhavn. Mycket god mat var det! Nyhavn blev under middagen verkligen packat med folk, men så var det ju också helt ok väder!

Gillar ni Köpenhamn? Ni har kanske några tips att dela med er av?


English: Me and my mom visited Copenhagen last Saturday. Love Copenhagen! Make sure you visit Søstrene Grene, & Other Stories (H&M’s new concept) and TGR at Stroget. I can also recommend a nice restaurant called Skipperkroen in Nyhavn!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments

Leave A Reply