Buzzador – Bonaqua Silver Jordgubb/Rabarber

Buzzador Bonaqua Silver Rabarber Jordgubb

Vi tre tjejer passade också på att smaka nya Bonaqua Silver Jordgubb Rabarber. Jag fick hem ett tungt paket från Buzzador med 12 flaskor (och ett svettband (?)) så det var riktigt generöst!

Bonaqua Silver är ett svenskt kolsyrat källvatten utan kalorier som lanserades 2006. Vattnet tappas och buteljeras vid källan Hanveden i Södermanland. Finns både som stilla och lätt kolsyrat. Förutom Jordgubb/Rabarber finns även smakerna Naturell, Citron/Lime, Hallon/Björnbär, Blodapelsin och Päron. Bonaqua Silver Stilla finns i smakerna Skogsbär och Naturell som är helt utan bubblor.

Buzzador Bonaqua Silver Jordgubb RabarberVi var ganska överens om att produkten inte smakade rabarber alls, men jordgubb smakade den. Hannah tyckte att den påminde om jordgubbsyoghurt, men inte på ett bra sätt. Själv var jag inte alls förtjust i smaken, inte Maia heller. Jag föredrar klarare och friskare smaker. Bonaqua Silver ska vara lätt kolsyrat men jag märker ingen större skillnad mellan den och andra produkter på marknaden. Däremot tycker jag mig att det på något vis är “mindre” (storleksmässigt) bubblor i Bonaqua. Denna smak måste vara väl kyld, annars tycker jag att den blir riktigt äcklig. Vissa kolsyrade drycker går knappt att dricka om de inte är kalla.

Slutbetyg

Bonaqua Silver Jordgubb Rabarber går an att dricka om man inte har något annat. Vi alla skulle hellre välja andra smaker. Ett minus var att man inte kände någon som helst smak av rabarber. Själv är jag väldigt förtjust i Bonaqua Silver Päron som har en “klarare” och friskare smak.
Min familj var av samma åsikt, utom pappa. Han var den ende som verkligen gillade smaken!

Ps. Glöm inte att registrera dig på Buzzador om du också vill prova olika produkter och tjänster helt gratis med dina vänner!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments

Leave A Reply