Buzzador – Laktosfri glass från Åhus Glass

Laktosfri glass från Åhus Glass - Buzzador

Genom Buzzador har jag och mina nära och kära fått testa Åhus Glass nya laktosfria gräddglass. Kampanjen började illa då det var otroligt svårt att få tag i glassen. Fick springa till affären ett antal gånger för att få ihop alla. Hittade dem på Ica Maxi och har för mig att priset låg på ca 30kr/st. Har hört att priset varierar rätt kraftigt från butik till butik.

Glassarna som testades var:

  • Jordgubbsskymning – Jordgubbsglass med massor av jordgubbsbitar och marshmallows.
  • Chokladstund – Chokladgräddglass med chokladrippel och stora chokladbitar.
  • Vaniljgryning – Vaniljglass med tranbär/acerolarippel och stora chokladbitar.

Igår testade jag, Maia och Hannah alla tre smaker. Och här är våra utlåtanden:

Jordgubbsskymning
Här utlovas det en “jordgubbsglass med massor av jordgubbsbitar och marshmallows”. Både jordgubbsbitarna och marshmallowsen lös med sin frånvaro (fanns nog något längst ner). Glassen var en helt vanlig rosa glass som inte smakade mycket jordgubb alls, snarare mer vanilj. En besvikelse!

Chokladstund
Denna smakade för mycket kakao, fanns knappt någon chokladrippel och chokladbitarna var torra och smakade… absolut ingenting, inte ens choklad! Ingen hit hos någon av oss.

Vaniljgryning
Vaniljgryningen smakade inte riktigt vanilj. Hade en obestämbar smak. Den hade även minimalt med rippel och det knappt några chokladbitar i den. Men för min del var den nog godast av allihop.

Kollar man på Åhus Glass hemsida och deras bilder på hur glassen ser ut ser det riktigt gott ut. Dessvärre ser de inte alls ut så i verkligheten!

Slutbetyg

Nej, alla glassarna var en besvikelse. Inte värda sitt pris. Man får inte vad som utlovas på förpackningen. Ingen av oss känner sig sugen på att själva köpa glassen. Inte heller någon i min familj tyckte att glassen var någon hit. Dock var de snygga förpackningarna ett plus!

Ps. Glöm inte att registrera dig på Buzzador om du också vill prova olika produkter och tjänster helt gratis med dina vänner!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. sarajessica says:

    Tycker dessutom att det är illa om man måste googla vad Acerola är. Ett bär tydligen.

Leave A Reply