Buzzador: Pantene Pro-V

Pantene Pro-V Buzzador

Denna gång har det varit dags att testa Pantene Pro-V (i samarbete med Buzzador) schampo och balsam som har lanserats i butikerna nyligen. För eget bruk fick jag schampo, balsam, inpackning (2 minutes Deep Repair Masque) och en värmeskyddande spray (Heat Defense Gloss Spray) för normalt/tjockt hår, och till mina vänner delades det ut;

  • 2 schampo för normalt hår – Repair & Protect Schampo – som utlovar återfuktning, skydd mot stylingskador och förhindrar kluvna toppar.
  • 2 för fint hår – Volume & Body Shampo – som ska stärka fint hår, skydda från stylingskador och ge glans och volym.
  • 1 för färgat hår – Protect & Smooth Schampo – ska göra färgat hår mjukt och återfuktat, bevara färgen samt skydda mot stylingskador.

Som sagt så har jag testat alla produkterna för normalt/tjockt hår. Till att börja med var sprayflaskan för den värmeskyddande sprayen den värsta jag har testat. Strålen var tjock som om någon roade sig med att använda en vattenpistol mot en, inte trevligt alls. Annars så märkte jag knappt av någon skillnad vid användning, håret blev en aning mindre frissigt, men inte mycket.
När det gäller schampot och balsamet så fungerar de, men jag skulle nog föredra andra märken. Schampot verkar torka ut håret och hårbottnen på mig. Balsamet har ingen verkan alls.
Däremot gillade jag inpackningen mer, kanske istället för balsamet då.
Betyget blir 2 av 5 för min del!

Vänner har inte heller varit helt nöjda, schampot för fint hår har inte varit som väntat. Medans en annan inte märkte någon stor skillnad mellan Pantene Pro-V och hennes vanliga. Så det har helt klart varit lite delade meningar!

Ps. Glöm inte att registrera dig på Buzzador om du också vill prova olika produkter och tjänster helt gratis med dina vänner!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No Comments

Leave A Reply