De bästa sminkborstarna från e.l.f.

Tänkte jag kunde tipsa om några borstar jag har i min ägo. De bästa sminkborstarna är från e.l.f. – det är dem jag använder mest tillsammans med ett par från Everyday Minerals. Alla borstarna utom en kommer från Studio-kollektionen.
Kan också nämna att den sämsta borste jag testat från e.l.f. är Blushing, Bronzing & Blending Brush. Den används nu som tangentbordsrengörare pga den är så sträv haha!

Borstarna på bilden är inköpta 2010 och 2011  tror jag så det är väldigt bra kvalitet på dem!

elf brushes makeup

Complexion Brush brukar jag använda till foundation, blush och bronzer. Powder Brush oftast till finishing powders, Angled Foundation Brush för foundation runt ögonen och näsan och Small Angled Brush är suverän att lägga eyeliner med!
Det finns ingen borste som heter Blending Eye Brush längre, men jag skulle tro att e.l.f. Essentials Eye Crease Brush är samma. Är suverän att blenda ögonskuggor med och även till att lägga på puder-concealers! Har därför två exemplar av denna!


English: The Complexion Brush I usually use for foundation, blush and bronzer. The Powder Brush I use with finishing powders, Angled Foundation Brush for foundation around the eyes and nose and the Small Angled Brush is great to apply eyeliner with!
There is no brush called Blending Eye Brush anymore, but I would think that e.l.f. Essentials Eye Crease Brush is the same. It’s great to blend eye shadows with and also to put on powder concealers!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. Malin says:

    Jag har alla förutom foundation-borsten och älskar också alla!

Leave A Reply