Depend’s Fall Collection!

New Colors From Depend

English: This is what I’ve been looking forward to since the summer collection (bigger image here); the nail polish fall collection from the Swedish nailbrand Depend! Since I’m a nail polish junkie I will probably buy 176, 173, 172, 170 and 169! Just like other people, I’m a little disappointed that they didn’t include a matte polish in the collection, since they are quite popular… The new colors will be available in stores in September.

Swedish: Det här är vad jag har sett fram emot sedan sommar kolletionen (större bild här), höstens nagellack kollektion från Depend! Eftersom jag är en nagellacks-junkie kommer jag förmodligen att köpa 176, 173, 172, 170 och 169! Precis som flera andra är jag lite besviken på att de inte har kastat in någon/några matta lack i kolletionen eftersom de är så pass populära för tillfället… De nya färgerna kommer att komma ut i affärerna i September…Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

  1. Cecilie says:

    I love Depends nail polish. The color 167 is so pretty!

  2. sarajessica says:

    Jag är sugen på 172 jag och kanske 173…hm…
    Det är ju det jag hade tänkt spendera mina 50 kr i presentkort på iaf. :D

Leave A Reply