eBay vs Glitter

ebay vs glitter

När jag var på Glitter i Köpenhamn tidigare idag hittade jag ett nitarmband i plast som hålls ihop av ett gummiband på Glitter. Dösnyggt tyckte jag – tills jag såg priset. 59,90kr! Snål som jag är så kollade jag på eBay när jag kom hem, och där kostar de ca 8kr (gratis frakt). Visst de har inte den där fina ytan bak som på Glitters armband (på bilden är det eBay överst och Glitter nederst) men det kan man ju leva med. Så jag köpte flera på eBay istället. Sjukt billigt! ;)

English: Visited a jewelry shop in Copenhagen earlier today and found a nice plastic stud bracelet for about $10.08 but since I like to live cheap I looked it up on eBay when I got home. Price there was $1.21! The bracelets from eBay doesn’t have a nice flat backside but that doesn’t matter much to me – so I ordered a few there instead! Cheap! ;)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. Jaa det finns mycket man kan hitta billigare på eBay, det var sjukt snygga armband!! :-)

  • Malin says:

   Ja det är helt sjukt att det är så mycket billigare där och att frakten dessutom är gratis gör det ännu bättre :)

 2. Angelica says:

  Jag letar ofta efter saker jag sett någonstans men inte har råd med på Ebay. Där kan man verkligen spara pengar! Sparade fler hundra på att köpa julklappar till min pojkvän på Ebay istället för Coolstuff, där jag först hittade grejerna.

  • Malin says:

   Smart att kolla julklapparna där! :)
   Jag såg ett shambala-armband i butik för 199kr men köpte ett på eBay för 40kr ^^ Mer värt haha.

Leave A Reply