Glossybox – Februari 2013

Februari månads Glossybox var en låda i svart med en rosa rosett runt – The Black Box, mycket tjusigt, om man gillar fina lådor ;). Dock blev jag besviken över att få ModelCo’s Cheek +Lip Tint (en produkt jag inte gillar) ännu en gång eftersom jag fick den i Nyårsboxen 2012. Annars är jag rätt nöjd med innehållet i denna box.

glossybox februari 2013 the black box
Jag är dock inte prenumerant eftersom jag inte blivit särskilt imponerad av vad andra har fått. Min första box var Nyårsboxen och sedan fick jag ett erbjudande om att påbörja en prenumeration där jag fick februariboxen för 97kr istället för 139kr så det slog jag till på eftersom jag ville testa en “ordinarie” box. Dock har jag avslutat min prenumeration redan. Att få två likadana produkter med bara en månads mellanrum känns inte helt rätt. Vem vet, det kanske förbättras i framtiden, då kanske jag blir sugen igen!

Min box innehöll:

 • Maria Nila Stockholm – Swedish Theraphy Oil (199 kr/50 ml)
 • Lush – Dream Cream Body Lotion (209 kr/240 g)
 • ModelCo – Lip Enhancer Illusion Lip Liner (195 kr/st)
 • Batiste – Dry Shampoo Original (69 kr/200 ml)
 • ModelCo – Cheek + Lip Tint Rosy Red (155 kr/10 ml)

(För den som inte vet vad Glossybox är så kan jag berätta att det är en prenumerationstjänst där man en gång i månaden, för 139kr per gång, får hem en box med fem olika skönhetsprodukter.)


English: The Black Box from Glossybox February 2013.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

 1. Karin says:

  Jag fick exakt samma produkter som du. :) Torrschampoot och Lush-krämen var jättebra men Cheek + Lip Tinten var värdelös. HELT omöjlig att få jämn och färgen verkade fastna mer på fingret än på läpparna…

  • Malin says:

   Ja Cheek + Lip Tinten är verkligen skitkass. Går knappt att få bort med sminkborttagning för vattenfast smink ens!

Leave A Reply