London – here we come!

Big Ben

Äntligen! Det är verkligen svårt att skaffa sig resesällskap och verkligen komma igång med planerna. Men nu är både resesällskap, flyg och hotell bokat! Jag och Maia kommer att spendera 12-15 april i London! Så jäkla härligt! Ser fram emot det enormt mycket! :D
Har ni några tips på “måsten” när man är i London får ni jättegärna tipsa om det! :D

English translation
Finally! It’s quite hard to find a travelcompanion and really do something with all the ideas and plans. But! Now the companion, flight and hotel is booked!. Me and Maia will spend 12-15th of April in London! It will be so awesome! I’m really looking forward to it! :D
If you have any tips on things you just have to do in London, please share! :DRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 Comments

 1. hannah says:

  åh vad mysigt! jag och mannen fick flygbiljetter till london i julklapp av min syster, vet dock inte när det ska bli av, du måste blogga massa om det! blogga gärna om vad ni tänker göra och så med:)

  • Malin says:

   Vad roligt att ni fick det! :D Och ja, det kommer att bloggas massor haha. Jag håller på att göra en lista över allt jag skulle vilja se/göra, sen får det nog bli en priolista av det, man kan ju inte hinna med allt på ett par dagar ;)

 2. Maia says:

  Jag har blivit tipsad om att man kan köpa en kombobiljett till vaxmuseet och London Eye, så får man inträdet billigare, kanske något att kolla upp?

  Vi får träffas någon gång och planera och diskutera vad vi vill göra när vi är där!

  Förresten, det var väl WiFi på hotellet? Eller? Skulle ju vara gött om man kunde blogga där ifrån mellan allt turistande ;-)

  • Malin says:

   Det borde vi definitivt kolla upp faktiskt! :)

   Ja vi borde träffas och planera lite tycker jag!

   Och ja det fanns wifi på hotellet men det kostar :/

 3. Hannah says:

  på tal om nåt heeeeeeeeelt annat, jag vet inte om vi pratat om hårmascarorna som dykt upp från isadora? nostalgi om inte annat ;D jag har mest tyckt de sett ut som skit, men så idag så såg jag det här: http://zandrassmink.blogg.se/2012/january/harmascara-test.html#comment
  och nu vill jag ha en ;D

  • Malin says:

   Ja, verkligen nostalgi! Jag kommer ihåg att jag använde såna som liten! ;)
   Men på henne såg det snyggt ut. Man måste ju borsta ut det för att det ska se någorlunda bra ut. Men är man blond tror jag det kan bli snyggt! Jag såg precis den rosa färgen på Maxi idag :)

 4. Karin says:

  Åååh, avundsjuk! >_< Jag har drömt om London typ hela livet…
  Det kommer säkert bli jättekul :) Du får se till att ta massa foton och visa!

 5. Angie says:

  Sorry I have no tips… I’ve never been there but it’s on my fantasy world travel itinerary! Take lots of pictures so I can pretend I was there.

Leave A Reply