Maxosol och Tampons For Free

Maxosol Tampons For Free

Månadens VIP-paket från Tampons For Free innehöll Maxosol kosttillskott (60 tabletter) och ett solskyddsstift (Spf 20) som ska skydda läppar och näsa. Maxosol är ett komplement till vanlig solcreme och har funnits i mer än 20 år, kosttillskottet ska hjälpa en att bli brun men inte bränd.

Maxosol innehåller bl a rikligt med naturligt betakaroten och andra antioxidanter som tillsammans skyddar huden inifrån mot UV-strålning och solsveda. Det naturliga betakarotenet begränsar även hudens solrelaterade åldrande och hjälper till att bibehålla hudens elasticitet. Maxosol innehåller även antioxidanterna selen, E-vitamin, lycopen och C-vitamin. C-vitaminet har stor betydelse då det gäller hudens kollagenproduktion. Maxosol är perfekt för den som önskar en vacker och hållbar solbränna utan rodnad och solsveda. Maxosol finns att köpa i hälsofackhandeln, i vissa dagligvarubutiker samt på utvalda apotek.

Jag har alltid varit lite skeptisk till sådana här kosttillskott så jag tänker undersöka innehållet noggrannt innan jag provar på. Det hade varit suveränt om det fungerat eftersom jag är både rödhårig och har väldigt ljus hy som lätt bränns. Solstiftet lär nog användas flitigt dock! Nu väntar jag bara på att solen och sommaren ska komma!

Tydligen så är Maxosols huvudsyfte med Tampons For Free-kampanjen att föryngra målgruppen, då kanske det är dags att se över förpackningen? Den är väldigt 80-90-tal! ;)

English
Another VIP-package from Tampons for Free!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

  1. sarajessica says:

    Ja gud vilken retroförpackning! Men jag gillar den, haha. :D

Leave A Reply