MIYO vs MNY

MIYO vs MNY

Jag skrev om detta på Twitter, att det nya sminkmärket MIYO (som är på väg att släppas i Sverige om ett par månader) är lite väl likt MNY. Trots detta har jag inte sett någon skönhetsbloggare uppmärksamma detta i ett inlägg än. För det är väl inte bara jag och Jessica som ser den likheten? Både namnet och utseendet (på många av produkterna) är ju en (dålig?) rip-off.

Så vad säger ni? Lite för likt, eller är det okej?

English translation
I wrote about this on Twitter, that the new makeup brand MIYO (is about to be released in Sweden in a couple of months) is a little too similar to MNY. However, I have not seen any beauty bloggers pay attention to this in a post. It can’t just be me and Jessica who sees the similarity? Both the name and appearance is a (bad?) rip-off.
What do you think?Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

 1. hannah says:

  jag tittade lite på deras facebooksida och egentligen tycker jag nog bara att det är de läppglansen som är sådär superlika, resten var inte så värst lika… men när jag tittade på puritys utskick så såg deras serie rätt inkonsekvent ut, olika färger och sådär på burkar/etiketter. tittade lite på facebooksidan och nagellacken såg sjukt tråkiga ut… men skuggorna ser fina ut! jag är mest bara glad att det kommer fler såna budgetmärken :D

  • Malin says:

   Jag tycker de borde ha satsat på något mer unikt, både gällande namnet och utseendet. Annars är det bara toppen att det kommer fler budgetmärken! :)

   • Hannah says:

    hahah ja det är klart sant, fast jag tänker mig att de kanske använder sig av samma kinesiska fabrik så de var tvungen att ta samma färgskala för att få det billigt ;)

 2. kitty says:

  I don’t know any of these brands, so I can only say that they have VERY pretty colors!

Leave A Reply