Sebamed och Tampons For Free

sebamed och tampons for free

I slutet av förra månaden (februari) fick jag ännu ett VIP-paket från Tampons For Free, denna gång hade de en kampanj med Sebamed. Det verkar som att alla inte fick samma produkter i sina paket. Jag fick Liquid Face & Body Wash (for sensitive skin), Shower Oil (for sensitive normal to dry skin) och ÄNNU EN Shower Oil fast i en listen flaska. Ganska onödigt. Hade hellre testat handkrämen som några fick. Nåja nu ska jag inte vara så grinig! ;)

I alla fall så är Sebamed en hudvårdsserie för hela familjen som inte innehåller tvål eller parabener. Produkterna har pH 5,5 som bygger upp och bevarar hudens naturliga skyddsbarriär mot yttre påfrestningar.

Jag har känslig och torr hud så det ska bli intressant att se om de håller vad de lovar! Jag har än så länge bara sniffat på dem och Shower Oil har en rätt neutral doft som knappt märks, men Liquiad Face & Body Wash luktar en aning konstigt, dessutom är den grön/blå. Men jag ska testa och se i alla fall!

Vill du också få gratis tamponger varje månad? Registrera dig på Tampons For Free!

English
Another VIP-package from Tampons for Free. Now available in Norway as well!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

  1. sarajessica says:

    Det där verkar ju riktigt bra, sjysst med utskick och prova-på grejer. :)

  2. Angelica says:

    Hur får man VIP-paket?

Leave A Reply